-->

"ESTANET"Мобилен Интернет !

Кюстендил - твоята Wi-Fi зона !

обади се :078 938021 .Само 11.00 лв. месечна такса.

ESTANET

Интернет

Месечната такса за селата е 11.00 лв. Без договор , без такса включване, Удобство и за гостите на гр.Кюстендил. За да ползвате Мобилен интернет е достатъчно да имате USB Wi-Fi adapter(за предпочитане) или Wi-Fi карта.Скороста на връзката зависи от устройството, което ползвате./до 20 Mb/ За да се включите в мрежата на ESTANET, вече не е необходимо да идвате до офиса.Първо превеждате сумата по посочената банкова сметка и след това веднага получавате необходимите данни на посочен от вас e-mail./за информация - прочети договора /

От 7 години има изградена мобилна мрежа в Кюстендил , "Сити Нет С" е първата фирма в България пуснала в експлоатация Wi-Fi Mesh мрежа , с почти пълно покритие на гр. Кюстендил. Телефон за информация и справки 078 938021 . При повреда се обаждайте от 9.00 ч. до 17.30 ч. Събота и Неделя- почивен ден ! Важно за всички абонати от гр.Кюстендил и селата !!! Месечното плащане на сметките е от 1 до 13 число на месеца. На тази дата предстои изключване на услугите. Платилите след 12-то число на месеца е необходимо да се обадят в офиса или по телефона за да им бъде включена услугата отново !!


Wi-Fi

"ESTANET" в селата:: Берсин , Горна Гращица ,Долна Гращица и Скриняно

Wi-Fi

Искате мобилен интернет......, обадете ни се! В нашата мрежа може да ползвате и мобилните си телефони за достъп до интернет.


Карти - Покритие -"ESTANET"

ESTANET